vineri, 24 decembrie 2010

De Craciun...(part 2)

A venit Craciunul...cadouri, brad, luminite, etc...sper ca toata lumea sa isi petreaca Craciunul exact asa cum si-a dorit >:D< si pt ca nu am nr de telefon al tuturor vreau sa va urez : "Cel mai frumos Craciun pentru cea mai tare clasa! "  and now let's go back to buissnes :

1. L-am visat pe Mos azi noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine! (pt. Andra V.)

2. Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit. (pt. Andrada)

3. Mos Craciun bate la usa scoate mana din manusa si va da din palma lui darurile cerului.Langa brad si langa foc sa va umple de noroc.Craciun fericit (pt. Ramona)

4. Sa va fie casa, casa
Cu bucate noi pe masa
Mos Craciun cu sacul plin,
Drumu'n viata cat mai lin,
Bogatie cata vreti,
Sanatate pentru toti,
Iar la anul care vine
Sa va fie si mai bine. (pt. Sonia)


5. Mos Craciun cu suflet bun, Sa va aduca in Ajun, Carduri VISA Diamant, Carnavaluri pe la Rio, Brazilience-n custodie, Haide, gata cu VISAtul, S-a mai ars si cozonacul! (pt. Andra B.)

6. Iti doresc un Craciun si un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi... si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! Mosul te vede! Ho-ho-ho! (pt. Daiana)

7. Must have de Craciun:Un bradut cu multe cadouri, mirosul de cozonac, stelutele de gheata pe geam, sunetul colindelor si dragostea vietii tale. Sarbatori Fericite! (pt. Bea)

8. Sa ai un Craciun Fericit si sa traiesti in Sarbatoare, sa-ti miroasa a brad in casa si a bani in buzunare.! (pt. Alex R.)

9. Ca urmare a eforturilor organizatiilor pentru protectia animalelor, renii de la sania lui Mos Craciun au fost reintegrati in habitatul lor natural. In consecinta, anul asta Mosul nu poate veni cu cadouri! Cu toate acestea noi stim ca ai fost cuminte si ii vom spune sa le trimita prin posta ;) Craciun Fericit :D (pt. Alex P.)

10. Clopotei la usa ta, licarit de glob in brad, miros bun de cozonac, caldura in suflet si in casa! Sarbatori fericite! (pt. Stefan)
11. Ne despart multi km, dar eu iti sunt aproape si iti doresc un Craciun minunat, bogat in emotii, dragoste si fericire. (pt. Speedy)

12. Sa ninga in noaptea de Craciun cu vise implinite! Invata sa visezi, paseste dincolo de real, Craciunul face minuni! (pt. Ionut)

13.Craciunul e momentul magic al anului. Hai sa calatorim dincolo de nori pentru a le aduce celor dragi o frantura de stele. Sarbatori fericite! (pt. Madalina H.)
14. Scoala s-a terminat si ne cam plictisim acum, noroc ca avem telefonane si ne dam mesaje de Craciun. Craciun fericit! (pt. Andreea)

15. Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun. (pt. Madalina T.)

16. Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita
Si-ti va aduce ce-ti doresti-
Un Merry Cristmas ca-n povesti
Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea (pt. Crina)

17. Mos Craciun bate la usa, scoate mana din manusa, si va da din palma lui darurile cerului, langa brad si langa foc sa va umple de noroc! (pt. Flavia)

18. Magia fulgilor, feeria ingerilor, bucuria colindatorilor, spiritul de sarbatoare ce pluteste in aer inlantuindu-se intr-o hora cu stelutele ce se desprind de pe cer si cu pruncii raiului vestesc un singur lucru:a venit Craciunul. Deschide fereastra si lasa-te imbaiat de toate sentimentele de fericire ce le poarta cu ei fulgii de omat. Craciun Fericit! (pt. Bianca)

19. Zapada ne face pe toti fericiti!
Primeste ninsoarea in prag de Craciun,pe fulgi de zapada citeste ce-ti spun:
*un fulg sa-ti aduca doar zile senine.
*iar altul credinta in ziua de mine.
*un fulg pentru pace.
*un fulg-fericire.
*un fulg pentru vise si-alor implinire!
Iti place ninsoarea?
In anul ce vine sa-ti ninga cu fulgii trimisi de la mine! (pt. Vlad)

20.Iata vine Mos Craciun, fara sanioara
un ren e bolnav nu-i zapada afara
Dar in sacul lui are incarcate,
Sincere urari, multa sanatate
Doar belsug in casa si o viata mai frumoasa
CRACIUN FERICIT! (pt. Sandu)


21. Bucuria vine din lucruri marunte,linistea din suflet,ir caldura din inima.Iti doresc sa le ai pe toate,alaturi de familia ta.!Craciun fericit! (pt. Alexandra)

22. REŢETĂ DE CRĂCIUN
Se ia binecuvântare
Se adaugă un strop de soare
Şi o pulbere de stele
Se amestecă-ntre ele
Se mai pune bunătate
Şi iertare de păcate
Iar IUBIRE?
Cât cuprinde.
Şi de la Isus Hristos
S-aveţi un Crăciun frumos! (pt. Denisa Ce.)


23.Sa gasiti pe fiecare ramura a bradului implinirea viselor
si cheia succeselor viitoare,
iar MOS CRACIUN sa aduca doar pentru voi un SAC PLIN. (pt. Iulia B. )


24. Pe la colturi unii spun
ca exista MOS CRACIUN,
ca i-ai scris si c-o sa vina
sa-ti aduca-n pumni lumina,
langa brad si langa foc
sa-ti aduca mult noroc (pt. Denisa C.)


25. Sfanta seara de Craciun Sa ne-adune bun cu bun, Sfanta seara de Craciun. Ca-i mai Sfanta decat toate, La multi ani cu sanatate! (pt. Maria)

26. Mosu' de prag s-a impiedicat si sacul cu daruri a rasuturnat si mie mi l-a lasat cand o cafea i-am dat. Am ales pentru tine: bucuri, noroc si sanatate. Craciun fericit(pt. Larisa)

27. Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Sa va gaseasca Mosul cu masa bogata si sufletul curat. (pt. Paula)

28.Craciun Fericit si multa sanantate, sa ai un an mai bun, sa-ti mearga bine in toate. (pt. Iulia H.)

29. Miros de brad,parfum de flori,bat in ferestre colindatori,clipesc pe cer mii de culori fiti fericiti d sarbatorii acum si anii urmatori (pt. Cata)
30.  Cu ocazia sarbatorilor de iarna îti doresc ca niciunul dintre visele tale sa nu ramâna neîmplinit! (pt. Roxx)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu