sâmbătă, 1 ianuarie 2011

"...and a Happy New Year!"

Nyuuu~! Pai, a venit si mult asteptatul revelion :X artificii, muzica tare/concerte, distractie si alte asemenea cu siguranta ca nu au lipsit nimanui :))  Sa speram ca anul acesta va fi si mai bun ca ultimul, sa speram ca vom stii cu totii la minunatul test la logica care ne asteapta chiar in prima zi de scoala, sa speram ca toata lumea stie ca avem tema la engleza(eu nu stiam pana azi si daca, Crinutza nu m-ar fi anuntat habar nu aveam) , sa speram ca toata lumea va fi odihnita, fericita si gata de orice ne va aduce noul an , sa speram ca cei care au fost la speedy de revelion vor avea buna vointa de a pune pozele pe blog si sa speram ca totul a decurs bine, concluzia este : sa speram :)) . Si pentru ca unii dintre voi sunteti mai pesimisti din fire, sau mai mancaciosi din fire m-am gandit sa impart cu voi aceasta reteta "culinara" de anul nou , va rog sa tineti cont de toate indicatiile mentionate in ea: 


Reteta pentru un an bun 
Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres. Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor. Se mai adauga 3 linguri optimism, 1 lingurita toleranta, un praf de bun simt si... o picatura de speranta! Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug... Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de curaj si incredere in sine. Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata! Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!


Post by Livy, "xoxo muah muah" :))))))))))))))))